Verstandig verduurzamen

Sneller, beter en met minder kosten innoveren

Verstandig Verduurzamen

Algemeen Verstandig verduurzamen

Vergroening uit eigen beweging of omdat de overheid dit (uiteindelijk) verplicht stelt. Wil je bekend staan als ‘groene organisatie’ en maakt deel uit van je identiteit, of wil je niet achterblijven bij de rest. Ongeacht de motivatie wil je waarschijnlijk optimaal resultaat hebben tegen zo laag mogelijke kosten. MRK ONE helpt je om de beschikbare subsidies optimaal te gebruiken en zo de verduurzamingskosten te verlagen. En mocht je je verduurzaming planmatig willen aanpakken dan kunnen wij je helpen aan een professioneel verduurzamingsplan.

Verduurzamingsplan opstellen en uitvoeren

Professioneel verduurzamen van je productieproces vraagt om een doordacht plan. Een plan waarin een goede selectie van aanbieders, timing van subsidieaanvragen en implementatie slim wordt uitgevoerd om je doelen op tijd maar ook met de juiste kwaliteit te bereiken. Mogen wij helpen je verduurzamingsplan op te stellen?

Verduurzamingskosten verlagen met subsidies

Verduurzaming realiseren is hét thema voor de komende jaren. En dat is ook meteen de reden waarom de overheid ervoor kiest om verduurzaming te stimuleren met subsidies. Er zijn en komen dan ook veel subsidiekansen om de kosten van verduurzaming te verlagen.

MRK ONE vindt de juiste subsidie(s) bij jouw project en neemt de administratie voor haar rekening. Zo maak je gemakkelijk optimaal gebruik van de toepasselijke verduurzamingssubsidies.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?