WBSO Subsidie

WBSO, hét middel om je innovatiekosten te verlagen

Met de WBSO subsidie kunnen bedrijven de financiële lasten van R&D-projecten (Research & Development) verlagen. De WBSO subsidie verlaagt namelijk de loonkosten en andere kosten en uitgaven voor R&D-projecten, bijvoorbeeld voor prototypes of onderzoeksapparatuur. De fiscale regeling kan worden aangevraagd voor twee soorten projecten:

  • De ontwikkeling van technisch nieuwe fysieke producten, fysieke productieprocessen of programmatuur.
  • Technisch-wetenschappelijk onderzoek.

Vergoeding WBSO subsidie

De WBSO subsidie vergoed tot 40% van de loonkosten (voor starters is dit zelfs 50%!) . Hierdoor kun je met de WBSO subsidie flink besparen op loonkosten en uitgaven voor R&D-projecten. Jaarlijks maken meer dan 20.000 bedrijven gebruik van deze regeling. Zie ook onze blog

Waarom via MRK ONE je WBSO aanvragen ?

MRK ONE zorgt niet alleen voor jouw subsidieaanvraag, maar denkt, als jij dat wil, ook graag mee. Dit houdt in dat we samen de richting bepalen en vaststellen in een praktisch innovatieplan of verbeterplan. Met de WBSO subsidie kun jij dit plan realiseren. Ook kun je gebruik maken van onze (ICT) kennis en vaardigheden om (nieuwe) werkprocessen vorm te geven. Kortom: wij zorgen voor een hoge slagingskans en een maximaal financieel resultaat.

Tarief

Voor de full service WBSO begeleiding rekenen wij een zeer concurrerende succesfee (no-cure-no-pay). Ook is het mogelijk een combinatietarief af te spreken (mix van succesfee en abonnement). Dat is vooral interessant als je van meerdere subsidies gebruik maakt.

 

 

Contact over deze subsidie

Innovators WBSO Subsidie:

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?