SLIM subsidie voor samenwerkingsverbanden

De SLIM-subsidie voor samenwerkingsverbanden heeft als doel om leren en ontwikkelen in het mkb vanzelfsprekend te maken en samenwerkingsverbanden te helpen om dit professioneel op te zetten. 

Wanneer is er sprake van een samenwerkingsverband?

Een samenwerkingsverband bestaat uit 2 of meer MKB ondernemingen. Deze mag, maar hoeft niet, aangevuld worden door een brancheorganisatie, werknemersorganisatie, O&O fonds en/of een onderwijsinstelling.

Wat kan je met de subsidie realiseren?

De SLIM subsidie kan gebruikt worden om (en/of):

  1. een professioneel opleidings- en/of ontwikkelingsplan te maken op basis van de behoeften binnen de ondernemingen.
  2. de medewerkers loopbaan- en/of ontwikkeladviezen te geven en te leren om deze zelf verder gestructureerd op te pakken
  3. een methode in te voeren die verbetering van de ‘leercultuur’ stimuleert (onder andere om intern kennis, vaardigheden en beroepshouding te ontwikkelen tijdens het werk)
  4. Het bieden van praktijkleerplaatsen welke ten behoeve van een beroepsopleiding of een deel daarvan in de derde leerweg bij een erkend leerbedrijf worden aangeboden.

Subsidiebijdrage:

Met de SLIM samenwerkings-subsidie kan je 60% van de projectkosten vergoed krijgen met een maximum van € 500.000 aan subsidie (waarbij iedere deelnemers maximaal € 200.o00 mag ontvangen).

Indieningstermijn

De SLIM samenwerkings-subsidie kan van  1 juni tot en met 29 juli 2022 aangevraagd worden.

Hulp nodig bij het opzetten van het project?

MRK ONE is gespecialiseerd in Mens en Werk subsidies en het opzetten en uitvoeren van de projecten die hiermee samenhangen. Als subsidieadviseur en projectmanager voeren we regie over het gehele project en zorgen we ervoor dat het project inhoudelijk en qua subsidie-compliancy, tot een perfecte afronding komt.

Contact over deze subsidie

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?