ESF Duurzame Inzetbaarheid Subsidie

Wat is de ESF subsidie duurzame inzetbaarheid?

Met de subsidie Duurzame Inzetbaarheid van het Ministerie van SZW kunt u subsidie krijgen op de inhuur van een externe adviseur die zich voor uw onderneming gaat inzetten op het snijvlak van persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling.

Subsidiabele activiteiten

Een project moet gericht zijn op:

  • Het bevorderen van gezond en veilig werken, waaronder een gezondere leefstijl, het terugdringen van werkstress en ongewenst gedrag in de werksfeer.
  • Het bevorderen van een leercultuur voor werkenden, waaronder het erkennen van niet-bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden.
  • Het stimuleren van interne mobiliteit van werkenden, het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden en het begeleiden van werknemers naar ondernemerschap.
  • Het bevorderen van een flexibele werkcultuur, waaronder het invoeren van flexibel arbeidstijdenmanagement.

Wanneer kom ik in aanmerking voor de ESF subsidie?

Als je 2 of meer medewerkers in dienst hebt en gebruik maakt van een externe (HR) adviseur om het project uit te voeren.

Neem contact op met MRK ONE om erachter te komen of jij recht hebt op deze subsidie.

Waarom MRK ONE?

MRK ONE zorgt niet alleen voor jouw subsidieaanvraag, maar denkt, als jij dat wil, ook graag mee. Dit houdt in dat we samen de richting bepalen en vaststellen in een praktisch innovatieplan of verbeterplan. Met de ESF duurzame inzetbaarheid subsidie kun jij dit plan realiseren. Ook kun je gebruik maken van onze (ICT) kennis en vaardigheden om (nieuwe) werkprocessen vorm te geven.

Contact over deze subsidie

Innovators ESF Duurzame Inzetbaarheid Subsidie:

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?