Duurzame inzetbaarheid verbeteren

Breid jouw dienstverlening uit met subsidieadvies

Duurzame inzetbaarheid verbeteren En er dus voor zorgen dat de capaciteit en de kwaliteit van je bemensing op peil blijft. Dit betekent minimaal dat er voldoende aandacht is voor arbeidsomstandigheden het welzijn en de ruimte voor ontwikkeling om ervoor te zorgen dat dé medewerker gemotiveerd, gezond en productief zijn pensioenleeftijd kan bereiken. Welke invulling van duurzame inzetbaarheid past bij jou? En hoe kan je deze effectief en zonder teveel kosten implementeren?

HR advies en HR subsidiedienstverlening

We verbeteren samen jouw duurzame inzetbaarheid. Onze adviseurs aangevuld met het brede HR partnernetwerk van MRK ONE ontwerpen samen met jou een passende aanpak en voeren deze uit. Daarbij maken we natuurlijk optimaal gebruik van de diverse beschikbare subsidies om de kosten zo laag mogelijk te houden.

HR Advies

Zoveel mensen zoveel wensen. Wij hebben veel tijd besteed aan het opbouwen van een breed en professioneel partnernetwerk zodat we in staat zijn om iedere klant, van landelijk werkende brancheverenigingen en multinationals tot het lokale café, passende HR dienstverlening te kunnen bieden.

Na een inventarisatie van de behoeften voeren we het project zelf uit of brengen we je in contact met de partner die je het beste van dienst zal zijn.  Van strategisch advies tot en met een persoonlijk ontwikkelgesprek. Wij regelen het.

HR Subsidieadvies

Verbetering van de duurzame inzetbaarheid heeft al jaren veel aandacht van de verschillende subsidieverstrekkers. En zijn er drie thema’s die subsidietechnisch veel aandacht hebben:

  • Inclusie: re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • Gezond en veilig werken: actief en gezond toegevoegde waarde leveren: het bevorderen van duurzame arbeidsinzet van werkenden;
  • Persoonlijke ontwikkeling: het stimuleren en begeleiden van werkenden tot vorming en het waarmaken van persoonlijke ambities en ntwikkelmogelijkheden.

Dit uit zich in verschillende activiteiten die via subsidies ondersteund worden zoals:

  • Programma’s om de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers te stimuleren en te ondersteunen;
  • Programma’s om de werkomstandigheden te verbeteren
  • Subsidies voor persoonlijke hulpmiddelen;
  • Taal trainingen voor mensen met een taalachterstand;
  • Werkgeverssubsidies en voordelen ingeval iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt aangenomen.