Modern werkgeverschap

Je HRM beter en met minder kosten professionaliseren

Modern Werkgeverschap

Je mensen productief houden en aan je binden

Iedereen wil die inspirerende werkgever zijn waar mensen graag werken en zich blijven ontwikkelen zodat ze tot hun pensioen grote meerwaarde blijven leveren. Succesvolle moderne werkgevers geven op een voor hen passende wijze invulling aan de volgende twee thema’s:

Duurzame inzetbaarheid: zij zorgen ervoor dat hun mensen ook op de langere termijn productief kunnen en willen werken.

LEES MEER OVER DUURZAME INZETBAARHEID VERBETEREN

Leren en ontwikkelen: zij zorgen voor een interne structuur (en cultuur) die stimuleert en borgt dat mensen werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

LEES MEER OVER LEREN, ONTWIKKELEN EN FACILITEREN

We begeleiden van A tot Z

Na de toekenning van de aanvraag begint het project of wordt de investering gedaan. Je vaste adviseur zorgt ervoor dat je weet welke regels je moet volgen en monitort dat. Zo zorgen we ervoor dat de uitvoering compliant is met de geldende regels.

Als het nodig is kunnen we ook de rol van projectmanager opnemen. Dan zorgen we er ook voor dat het project professioneel uitgevoerd wordt.

MRK ONE bouwt mee

Wij zorgen voor een goed innovatieplan dat ook juist wordt uitgevoerd. Waar nodig zetten we data en HRM in om de werk- en ontwikkelprocessen te verbeteren en de te ondersteunen. Onze ervaren managers helpen je met de realisatie van de doelstellingen. Samen recht op jouw doel af en innovatie realiseren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?