Effectief innoveren

Sneller, beter en met minder kosten innoveren

Effectief Innoveren

Algemeen Effectief innoveren

Een modern product leveren dat mee ontwikkelt met ‘de stand van de techniek’ zodat de klant interesse houdt in jouw product. Maar in ieder geval om te voorkomen dat je technisch achterloopt. Er zijn immers nagenoeg geen markten meer te vinden waarin innovatie op een laag pitje kan staan omdat ‘het product’ toekomstbestendig is. Wij helpen je om je innovatiekracht te versterken en je innovatiekosten te verlagen.

LEES MEER OVER INNOVATIEKOSTEN VERLAGEN

Kosten verlagen met subsidie

De overheid helpt je je innovatiekosten te verlagen met innovatiesubsidies. Nederland en de EU willen vooroplopen op technisch gebied en organisaties worden met subsidies gestimuleerd om daaraan bij te dragen. MRK ONE vindt de juiste subsidie(s) bij jouw project en zorgt voor een kansrijke aanvraag. Vervolgens zorgen we ervoor dat het project volgens de subsidieregels (compliant) wordt uitgevoerd zodat je geen gedoe achteraf hebt.

Innovatiekracht versterken

Hoe kan je jezelf klaarmaken voor de toekomst terwijl de dagdagelijkse bezigheden eigenlijk al alle aandacht vragen van de mensen. Die allen ‘als het goed is’ mentaal en procesmatig gericht zijn op het verwerken van actuele taken. Innovatief zijn betekent bezig zijn met overmorgen. Innovatiekracht versterken betekent voor ons beweging creëren. Zorgen dat er naast efficiëntie en klantgerichtheid ook een derde pijlers is die staat voor vernieuwing.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?