Je subsidiescan in 10 eenvoudige vragen

3 november 2020

Onze scan geeft je procentuele kans op subsidie(s) aan zodat je snel weet waar je aan toe bent. De meeste organisaties weten niet welke nationale en internationale subsidieregelingen er voor hen beschikbaar zijn. Laat staan dat ze er gebruik van maken. Ruim 70% van de gescande bedrijven ontdekt dan ook via de scan passende regelingen en vraagt deze met succes aan!

Wat houdt de scan in?

De scan bestaat uit 10 eenvoudige ‘ja/nee’ vragen op basis waarvan wij vaststellen hoe groot de subsidiekans is op het gebied van:

  1. Innovatiesubsidies
  2. Werknemer- en werkgeverssubsidies
  3. Verduurzamingssubsidies

Wat levert de scan je op?

De scan geeft je een algemeen beeld van je subsidiekansen en stelt vast of het nuttig is om nader te kijken naar de inhoud van je projecten, activiteiten en/of investeringen om tot concrete subsidieaanvragen te komen. De scan is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend. Wij gaan vertrouwelijk om met de informatie die we van je krijgen en gebruiken deze alleen om de subsidiekansen in beeld te krijgen.

Als de scan aanleiding geeft om de subsidiekansen nader te bekijken dan zullen we je per mail vragen of je daar interesse in hebt. Het vervolg is dan een telefonische- of videocall afspraak met een van onze consultants.

Ontvang een subsidierapport

Liever persoonlijk contact?